Alle indlæg af MartinNielsen

Mastegruppens første status.

Se mastegruppens første brev til kommunen her. De har desuden undersøgt et par andre spørgsmål fra borgermødet:

I forhold til strålingsfare skriver planklagenævnet, at det ikke foreligger relevant dokumentation herfor, ligesom der ikke fremgår af Sundhedsstyrelsen hjemmeside, at opstilling af telemaster i nærheden af beboelse bør undgås.

På syddjurs kommunes hjemmeside kan det ses at der er givet landzonetilladelse til gittermast på 42 m ved Sletterhagevej 39, Ørby. Så det tyder ikke på at Helgenæs har kunne undgå at få en mast

Alle dokumenter ligger på google drev her. Referatet i mappen “Mødeoplæg og referater” og gruppens dokumenter under “Projekter”.

Referat fra det åbne borgermøde om masten.

Mandag, den 09-01-2023, blev der afholdt et åbent borgermøde om den nye mast. Omkring 30 personer mødte op, i forsamlingshuset, til en diskussion samt lidt kaffe og kage, som folk selv havde medbragt.

Der blev nedsat en mastegruppe til at føre dialogen videre med kommune og TDC.

Se referatet på linket herunder.

https://docs.google.com/document/d/10KbmBIM4kVQSi9KtNuH07TQcHJkKQn_4/edit?usp=sharing&ouid=114111266321484306368&rtpof=true&sd=true

Evt. fejl eller mangler, i referatet, kan sendes til:martin.amn@gmail.com

Nissestien

De sidste mange år har nogle nisser indtaget en lille sti, i mols bjerge, som ligger lidt SØ for Grønfeld. Det er en super hyggelig tur, på omkring 500m, som børnene syntes er sjov. Stien har lidt terræn så den er ikke for folk der er alt for gangbesværet.

Ingen ved, med sikkerhed, hvem der arrangerer det, eller hvornår nisserne rejser hjem. Men hvis i gerne vil se stien er der også en god sandsynlighed for at nisserne kommer tilbage igen til næste år.

Link til rute derud i bil.

Link til gåtur.