Nabohjælp

Nabohjælp

Sammen kan vi holde tyven væk fra vores huse!

Vi er 41 som har tilmeldt sig. I kan også tilmelde jer her https://nabohjælp.dk/ – det er gratis.

Selvom i måske ikke tænker at bruge systemet, og appen, i det daglige, vil jeres tilmelding være med til at sende et kraftigt signal, til tyvene, om at vi ikke vil finde os i det, og at vi står sammen.

Når i har tilmeldt jer kan i oprette et netværk af naboer på appen.

Indsamling til et nabohjælps skilt.

Det blev, på borgermødet i september 2019, aftalt at der skulle startes en indsamling til et nabohjælpskilt med placering omkring infostanderen eller måske på molsvej. Skiltene måler 35 x 50 cm og koster 366 kr. inkl. moms og forsendelse. Hertil kommer der måske en udgift til stander og beslag – alt efter hvor det endeligt besluttes at placere skiltet.

Du kan støtte dette ved at sende penge til 22841645, på mobilepay – mærk beskeden nabohjælp. Alternativt kan du bruge postkassen på bygaden 3 – husk at mærke dem med dit navn og adresse. Penge vil blive brugt til placering af et eller flere skilte. Hvor og hvor mange skilte der skal placeres vil blive besluttet på borgermøderne. I første omgang er det kun dette ene. Hvis der bliver penge tilovers vil overskuddet blive returneret. Dette gælder også hvis der ikke kan indsamles tilstrækkeligt med penge.